Home » Reacties

Reacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
31 berichten.
den Otter uit Wezep schreef op 20 mei 2018 om 14:55:
wij hebben in april ons nieuwe huis mogen inrichten met een mooie vloer van Borgman en van Dijk. Vooraf hebben we ons uitgebreid georienteerd. Uiteindelijk gekozen voor Borgman en van Dijk. De keuze en hartelijke ontvangst, de aflevering,stipt op de afgesproken tijd en moment, zorgen ervoor dat we erg tevreden zijn! Mooie vloer gekocht tegen een zeer redelijke prijs. Nu wonen we 2 maanden op de vloer en zijn super tevreden! Dus als je een mooie vloer zoekt, bezoek dan Borgman en van Dijk, slagen zul je er zeker!!
Siem en Corien Benard uit Harderwijk schreef op 10 januari 2018 om 22:27:
Twee maanden ligt onze nieuwe vloer nu in de eetkamer en de hal. We hebben gekozen voor vietnamees hardsteen en we zijn superblij en tevreden met het resultaat. De vloer is prachtig en ziet er heel levendig uit.Prima service en zeker niet duur.
K. Vogels uit sGravenzande schreef op 15 oktober 2017 om 09:13:
Wij hebben onze gehele beneden vloer van woonhuis gelegd in Belgisch hardsteen tres antique. In banen verband met verschillende lengtes en breedten. De afwerking van de tegels is fantastisch. Zeer mooie profielen in de tegels zichtbaar. Helemaal precies zoals ik wenste en ook geheel conform de voorbeelden in de showroom. Wij hebben gekozen voor Borgman en Van Dijk voor de zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding voor ons gewenste Belgisch hardstenen tegels. De communicatie is goed en de service is goed. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
stephan uit beek schreef op 20 juni 2017 om 18:55:
We hebben stapelblokken besteld voor onze bloemenbak. De levering was de eerste keer niet helemaal goed gegaan maar we zijn daarna heel goed geholpen. De service is dus dik in orde. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. We zullen hier zeker vaker gaan bestellen en kunnen dit bedrijf ook iedereen aanraden!
Thea uit Asch schreef op 11 september 2016 om 10:46:
In mei hebben wij ons georiënteerd op een nieuwe vloer. Het werd Vietnamees hardsteen getrommeld. We werden prettig geholpen en ook toen ik later telefonisch contact opnam, verliep dat op een prettige manier. De levering verliep volgens afspraak. De vloer ligt nu ongeveer 5 weken. Hij is erg mooi geworden.
Michael uit Axel schreef op 27 juni 2016 om 10:53:
Borgman&van dijk, Hartelijk dank voor de snelle en correcte levering. De tegels zijn top. Ik zal jullie zeker bij iedereen aanbevelen. Dank je wel ***** sterren voor jullie Groetjes Michael uit Axel
Paul uit Alkmaar schreef op 26 april 2016 om 07:42:
Vorig jaar hebben wij ons georiënteerd op een Belgisch hardstenen vloer voor ons nieuwe huis. Na het bezoeken van veel winkels kwamen wij terecht bij Borgman en van Dijk. Direct viel hun vakmanschap en deskundig advies op. Ook de vriendelijkheid en de bereidwilligheid van het personeel was opvallend. De keus was dus snel gemaakt. Nu maanden later is ons huis opgeleverd en de planning was dus belangrijk. Samen met de tegelzetter heeft Borgman en van Dijk geweldig meegedacht om alles op tijd te verzorgen. ( Jan bedankt !! ). Onze vloer ligt er nu in en is werkelijk prachtig ! Hier tref je nog het "de klant is koning" principe, zoals het hoort. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte bij een ieder aanbevelen ! Een dankbare klant !
Orhan Halici uit Naarden schreef op 2 april 2016 om 12:21:
Beste Heren, Enorm bedankt voor de professionele service. Ik weet dat ik jullie het moeilijk heb gemaakt qua leverdatum maar gelukkig hebben jullie je woord gehouden en op tijd kunnen leveren. De tegels liggen prachtig in mijn tuin!
M. van den Breemen uit Eerbek schreef op 12 februari 2016 om 17:43:
Alweer 5 jaar geleden dat ik hier de mooie Mongolian Slate Rusty groot wildverband heb gekocht. Naar 5 jaar zijn ze nog steeds even mooi en ik heb er nooit geen spijt van gehad! Ik werd toen fijn geholpen en heb ze toen wat foto`s gestuurd toen ik het klaar had. Van het pad en het terras met de ballen. Ik vindt het leuk dat deze foto`s nu al jaren gebruikt worden op de site. Als ik nog eens wat tegels wil hebben zal ik vast wel iets extra korting krijgen ;) Gr, Mark
Jo Lemmerling uit Meerssen schreef op 24 oktober 2015 om 08:27:
Geleverd Hardstene Teras teggels opsluitbandjes en waaltjes, afspraak is afspraak en dit zeker zo. Levering snel en goed produkten uitstekend geen beschadig of stukkentegels . Een aanrader zeker omdat de prijs zeer gunstig is .
Jeroen uit Oud-Beijerland schreef op 2 augustus 2015 om 13:09:
De keramische tegels travel wood south gold en de grip black besteld. Netjes volgens afspraak in Oud-Beijerland geleverd. Goede service en hele mooie stenen. Zeer blij mee.
Fiona van Dijke uit Borssele schreef op 24 april 2015 om 07:04:
Tevens de tegels gevonden via internet, ook gaan kijken in Zwartebroek, bestellen, afgeleverd op tijd, geen uitval. Telefonisch geholpen hoe ik de nieuwe vloer het beste kan behandelen. Gewoon helemaal goed, bedankt!
Henry van der Maas uit Herwijnen schreef op 19 december 2014 om 08:49:
Prachtige showroom, kundig geholpen, keurig afgeleverd, geweldig resultaat, Borgman en van Dijk ga zo door, mond op mond reclame doet de rest.....
Miltenburg uit Lemmer schreef op 28 november 2014 om 16:47:
Ik heb de randen van morgen gekregen, ik wil u hartelijk bedanken voor de Service die u voor mijn heeft toegedaan inverband met de kapotte vijverranden.
Willemsen uit Ermelo schreef op 19 augustus 2014 om 19:32:
Vietnamees hardsteen in grijstinten siert nu de begane grond van ons huis. We zijn er erg blij mee! Een prachtige landelijke look. Je ziet er ook praktisch niets op. En dat alles voor een schappelijke prijs!
Tom Driessen uit Swalmen schreef op 1 augustus 2014 om 19:43:
Mijn belgische tegelzetter, die nog volgens traditionele wijze tegels legt, was zeer onder de indruk over mijn tegels. De brazilian black slate is een hele mooie tegel, kleine krasjes wrijf je zo eraf. Hij heeft meermaals gezegd dat ik een hele mooie vloer gekozen heb. Ik ben super tevreden over het resultaat. Ik heb al meerdere keren hier tegels besteld en het blijft elke keer een prima deal! Top kwaliteit tegen top prijzen! Ga zo door!!
Anika uit Zeist schreef op 30 juni 2014 om 19:08:
Erg tevreden over de brasilian black slate leistenen in de badkamer. Zou leuk zijn als je hier foto's kunt plaatsen van. ** Edit: Leuk om te horen! Foto's worden altijd zeer gewaardeerd. deze kunt u mailen of uploaden via de site. mvg Borgman van Dijk
Hanneke en Michiel uit Amersfoort schreef op 28 juni 2014 om 07:48:
De afgelopen decennia altijd goede service door mensen zonder poeha die gewoon trots er op zijn om goed werk te leveren. Maar... We hebben nu ook gemerkt wat dat betekent als er een keer iets niet goed gaat. Dan loopt Hans niet voor zijn verantwoordelijkheid weg en komt hij met een eerlijke en respectvolle oplossing waar alle partijen vrede mee hebben. Dus niet alleen maar mooi weer zeilers en dat is ons heel wat waard!
Franke uit Ermelo schreef op 15 oktober 2013 om 18:45:
Zeer tevreden over manier van werken van Borgman en van Dijk. Alles keurig op tijd geleverd en tegen scherpe prijs. Ook teveel bestelde stenen kunnen terug! Let wel even op de innamekosten á 15%. Heel begrijpelijk, maar het was mij (wellicht per ongeluk) niet verteld. Zeker aanrader! Jan, de foto is onderweg! >>Edit: niet alle materialen, speciaal bestelde items niet.. altijd in overleg. Geniet er van!
Karin koelewijn uit Bunschoten schreef op 25 september 2013 om 07:37:
Al jaren waren wij op zoek naar de perfecte vloer. Nou, die hebben we gevonden bij Borgman van Dijk. Een mooie leistenen vloer peacock multicolor. We zijn er helemaal blij mee. De levering was uitstekend en de partij ook. Mooie kleuren.... Hij ligt er heel mooi bij, bang dat het eerst een beetje zou uitsteken, maar nee! Helemaal gelukkig! Bedankt!

-->

Comments are closed.