Home » Reacties

Reacties

» Schrijf een nieuw bericht.
K. Vogels uit sGravenzande schreef op 15 October 2017:
Wij hebben onze gehele beneden vloer van woonhuis gelegd in Belgisch hardsteen tres antique. In banen verband met verschillende lengtes en breedten. De afwerking van de tegels is fantastisch. Zeer mooie profielen in de tegels zichtbaar. Helemaal precies zoals ik wenste en ook geheel conform de voorbeelden in de showroom. Wij hebben gekozen voor Borgman en Van Dijk voor de zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding voor ons gewenste Belgisch hardstenen tegels. De communicatie is goed en de service is goed. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
stephan uit beek schreef op 20 June 2017:
We hebben stapelblokken besteld voor onze bloemenbak. De levering was de eerste keer niet helemaal goed gegaan maar we zijn daarna heel goed geholpen. De service is dus dik in orde. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. We zullen hier zeker vaker gaan bestellen en kunnen dit bedrijf ook iedereen aanraden!
Thea uit Asch schreef op 11 September 2016:
In mei hebben wij ons georiënteerd op een nieuwe vloer. Het werd Vietnamees hardsteen getrommeld. We werden prettig geholpen en ook toen ik later telefonisch contact opnam, verliep dat op een prettige manier. De levering verliep volgens afspraak. De vloer ligt nu ongeveer 5 weken. Hij is erg mooi geworden.
Paul uit Alkmaar schreef op 26 April 2016:
Vorig jaar hebben wij ons georiënteerd op een Belgisch hardstenen vloer voor ons nieuwe huis. Na het bezoeken van veel winkels kwamen wij terecht bij Borgman en van Dijk. Direct viel hun vakmanschap en deskundig advies op. Ook de vriendelijkheid en de bereidwilligheid van het personeel was opvallend. De keus was dus snel gemaakt. Nu maanden later is ons huis opgeleverd en de planning was dus belangrijk. Samen met de tegelzetter heeft Borgman en van Dijk geweldig meegedacht om alles op tijd te verzorgen. ( Jan bedankt !! ). Onze vloer ligt er nu in en is werkelijk prachtig ! Hier tref je nog het "de klant is koning" principe, zoals het hoort. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte bij een ieder aanbevelen ! Een dankbare klant !
Orhan Halici uit Naarden schreef op 2 April 2016:
Beste Heren, Enorm bedankt voor de professionele service. Ik weet dat ik jullie het moeilijk heb gemaakt qua leverdatum maar gelukkig hebben jullie je woord gehouden en op tijd kunnen leveren. De tegels liggen prachtig in mijn tuin!
M. van den Breemen uit Eerbek schreef op 12 February 2016:
Alweer 5 jaar geleden dat ik hier de mooie Mongolian Slate Rusty groot wildverband heb gekocht. Naar 5 jaar zijn ze nog steeds even mooi en ik heb er nooit geen spijt van gehad! Ik werd toen fijn geholpen en heb ze toen wat foto`s gestuurd toen ik het klaar had. Van het pad en het terras met de ballen. Ik vindt het leuk dat deze foto`s nu al jaren gebruikt worden op de site. Als ik nog eens wat tegels wil hebben zal ik vast wel iets extra korting krijgen ;) Gr, Mark
Jo Lemmerling uit Meerssen schreef op 24 October 2015:
Geleverd Hardstene Teras teggels opsluitbandjes en waaltjes, afspraak is afspraak en dit zeker zo. Levering snel en goed produkten uitstekend geen beschadig of stukkentegels . Een aanrader zeker omdat de prijs zeer gunstig is .
Jeroen uit Oud-Beijerland schreef op 2 August 2015:
De keramische tegels travel wood south gold en de grip black besteld. Netjes volgens afspraak in Oud-Beijerland geleverd. Goede service en hele mooie stenen. Zeer blij mee.
Fiona van Dijke uit Borssele schreef op 24 April 2015:
Tevens de tegels gevonden via internet, ook gaan kijken in Zwartebroek, bestellen, afgeleverd op tijd, geen uitval. Telefonisch geholpen hoe ik de nieuwe vloer het beste kan behandelen. Gewoon helemaal goed, bedankt!
Henry van der Maas uit Herwijnen schreef op 19 December 2014:
Prachtige showroom, kundig geholpen, keurig afgeleverd, geweldig resultaat, Borgman en van Dijk ga zo door, mond op mond reclame doet de rest.....
Miltenburg uit Lemmer schreef op 28 November 2014:
Ik heb de randen van morgen gekregen, ik wil u hartelijk bedanken voor de Service die u voor mijn heeft toegedaan inverband met de kapotte vijverranden.
Willemsen uit Ermelo schreef op 19 August 2014:
Vietnamees hardsteen in grijstinten siert nu de begane grond van ons huis. We zijn er erg blij mee! Een prachtige landelijke look. Je ziet er ook praktisch niets op. En dat alles voor een schappelijke prijs!
Tom Driessen uit Swalmen schreef op 1 August 2014:
Mijn belgische tegelzetter, die nog volgens traditionele wijze tegels legt, was zeer onder de indruk over mijn tegels. De brazilian black slate is een hele mooie tegel, kleine krasjes wrijf je zo eraf. Hij heeft meermaals gezegd dat ik een hele mooie vloer gekozen heb. Ik ben super tevreden over het resultaat. Ik heb al meerdere keren hier tegels besteld en het blijft elke keer een prima deal! Top kwaliteit tegen top prijzen! Ga zo door!!
Anika uit Zeist schreef op 30 June 2014:
Erg tevreden over de brasilian black slate leistenen in de badkamer. Zou leuk zijn als je hier foto's kunt plaatsen van. ** Edit: Leuk om te horen! Foto's worden altijd zeer gewaardeerd. deze kunt u mailen of uploaden via de site. mvg Borgman van Dijk
Hanneke en Michiel uit Amersfoort schreef op 28 June 2014:
De afgelopen decennia altijd goede service door mensen zonder poeha die gewoon trots er op zijn om goed werk te leveren. Maar... We hebben nu ook gemerkt wat dat betekent als er een keer iets niet goed gaat. Dan loopt Hans niet voor zijn verantwoordelijkheid weg en komt hij met een eerlijke en respectvolle oplossing waar alle partijen vrede mee hebben. Dus niet alleen maar mooi weer zeilers en dat is ons heel wat waard!
Franke uit Ermelo schreef op 15 October 2013:
Zeer tevreden over manier van werken van Borgman en van Dijk. Alles keurig op tijd geleverd en tegen scherpe prijs. Ook teveel bestelde stenen kunnen terug! Let wel even op de innamekosten á 15%. Heel begrijpelijk, maar het was mij (wellicht per ongeluk) niet verteld. Zeker aanrader! Jan, de foto is onderweg! >>Edit: niet alle materialen, speciaal bestelde items niet.. altijd in overleg. Geniet er van!
Karin koelewijn uit Bunschoten schreef op 25 September 2013:
Al jaren waren wij op zoek naar de perfecte vloer. Nou, die hebben we gevonden bij Borgman van Dijk. Een mooie leistenen vloer peacock multicolor. We zijn er helemaal blij mee. De levering was uitstekend en de partij ook. Mooie kleuren.... Hij ligt er heel mooi bij, bang dat het eerst een beetje zou uitsteken, maar nee! Helemaal gelukkig! Bedankt!
Hans uit giessenburg schreef op 7 September 2013:
30m2 Chinese hardsteen besteld en week daarop geleverd, maar tijdens het uitpakken wat beschadigde tegels en na enig zaag werk kwam ik tekort, echter geen probleem kapotte tegels omgeruild voor nieuwe tegels. goed service mooie tegels en scherpe prijs
Esther van Lith uit Heesch schreef op 9 July 2013:
In januari een prachtige chinese hardstenen vloer gezien op de site, toch maar een ritje naar Zwartebroek wagen. In de showroom gearriveerd treffen we daar een enorme collectie aan. De keus was snel gemaakt, antique chapel chinese hardsteen in roman verband.. Het was even sjouwen, nadat de chauffeur het voor de oprit had afleverd, maar het resultaat mag er zijn. Nagenoeg geen afval, een blije tegelzetter en wij ook heel blij. Elke dag is het genieten.
Marco Kremer uit Beverwijk schreef op 22 April 2013:
Voor ons nieuwe terras de Mustang Black Slate groot wildverban besteld en tevens laten leggen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met zowel de stenen als de vakmensen die het gelegd hebben.
-->

Comments are closed.