opc_loader

Wensenlijst

info@borgmanvandijk.nl

Raamdorpel Fors Grijs Graniet 8x16x5 cm lengte 220 cm

  • lengte 220 cm / breedte 16 cm / hoogte 8 cm teruglopend naar 5 cm
  • topkwaliteit Graniet afkomstig uit China
  • strak / glad geschuurd
  • onderhoudsvriendelijk / krasvast
  • neutrale blauw-grijze kleur / hardsteen look
  • voorzien van waterhol
  • geen maatwerk mogelijk
99,95

Prijseenheid:

  • Per Stuk incl. BTW
Onverwacht afhalen is helaas niet mogelijk...
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Raamdorpel Fors Grijs Graniet 8x16x5 cm lengte 220 cm
De egaal grijze graniet (hardsteen look) raamdorpel fors of ook wel lekdorpel of waterslag genoemd is een product dat aan de buitenzijde van de gevel onder het raamkozijn wordt gemonteerd. De hardsteen look van het materiaal grijs graniet is één van de hardste, meest robuuste en slijtvaste natuursteen in zijn soort. Hierdoor is deze raamdorpel zeer onderhoudsvriendelijk en behoudt hij door de jaren heen zijn mooie egale grijze kleur en wordt niet lichter. Deze graniet met hardsteenlook is uitstekend van kwaliteit omdat hij geen koralen, kalkaders of crinoiden bevat, waardoor zijn uitstraling rustiger is. Dankzij zijn extreme hardheid is de raamdorpel slijt en krasvast. Daarbij heeft de hardheid als voordeel dat de steen in verhouding tot andere soorten weinig vocht opneemt. Dit houdt in dat de kans op groenaanslag en/of algvorming kleiner is, maar ook dat vorming van vochtplekken, door deze relatief lage vochtopname, minder snel voorkomt.

Beoordelingen ()
Raamdorpel Fors Grijs Graniet 8x16x5 cm lengte 220 cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Raamdorpel Fors Grijs Graniet 8x16x5 cm lengte 220 cm


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Levering

Afhaalbestellingen minimaal 1 werkdag vooraf bestellen. U wordt dan gebeld om een afhaalafspraak in te plannen. (i.v.m. huidige drukte kunnen wij afhalen voor dezelfde week niet garanderen.)

Levering via de trailer: bezorgtijd 3-8 werkdagen. (mits op voorraad)