opc_loader

Wensenlijst

info@borgmanvandijk.nl

Wanneer leveren wij af?

 
Bij het bestellen heeft u aangegeven wanneer u uw bestelling wenst te ontvangen. Op uw factuur of orderbon wordt deze gewenste leverweek door ons genoteerd.

Wij bellen u tijdig in de week van bezorging (u hoeft niets te doen…).

Een aantal dagen voordat wij uw bestelling komen bezorgen stemmen wij telefonisch de afleverdag en tijd met u af.

 
De grootste uitdaging in ons werk!

 wagenjeroen


Regelmatig krijgen wij de vraag waarom wij pas een aantal dagen vooraf bellen wanneer wij uw bestelling willen komen bezorgen. Wij zullen u dit proberen uit te leggen: Er passen ca. 30 pallets op onze trailers. Wij leveren door heel Nederland en proberen met alle voorkeuren van de klanten rekening te houden.

 

Zodra wij een route hebben samengesteld beginnen wij met bellen. De eerste twee adressen zijn content en geven akkoord voor aflevering. Het derde adres heeft de stratenmaker niet op tijd en wenst 2 weken te wachten. Hierdoor komen er opeens weer palletplaatsen vrij en moeten wij een ander adres zien toe te voegen. Regelmatig verandert hierdoor de te rijden route en beginnen wij opnieuw met bellen. Op deze manier maken wij ca. 2 routes per dag. Een hele klus... Pas als iedereen akkoord voor aflevering heeft gegeven zijn de routes definitief en worden de trailers geladen met de pasklare bestellingen.

 

Dient u thuis te zijn bij aflevering?

 

Nee hoor. Wij kunnen uw losinstructie gewoon op de transportlijst van de betreffende chauffeur vermelden. Eventueel kan de chauffeur u op de dag zelf vooraf of op locatie bellen om met u te overleggen.

Alleen als er contant aan de chauffeur wordt betaald dient er uiteraard iemand aanwezig te zijn.

Wij plaatsen uw bestelling daar waar mogelijk is. De materialen brengen wij niet naar binnen.