opc_loader

Wensenlijst

info@borgmanvandijk.nl

Badkamer /- Wandtegels Natuursteen

Zowel in badkamers als in keukens wordt steeds vaker natuursteen op de wand toegepast. Het leuke aan natuursteen is dat er bijna geen verschil zal zijn tussen wand / vloer en badkamer tegels.

Natuursteen is universeel in dat opzicht en heeft alleen met tegel diktes te maken. Oftewel vloertegels van 1,5cm kunt u gewoon als wandtegel gebruiken. In de natuursteen is dit heel normaal! En waarom niet? U kiest toch ook voor een fraai natuurstenen keukenblad?

Of het nu uw keuken betreft, uw badkamer of de woonkamer, in onze showrooms tonen wij u alle verschillende mogelijkheden.klinkers3


Er zijn fantastische combinaties mogelijk. Van rustiek en nostalgisch tot hypermodern.

Kom langs en u zult versteld staan van de sfeer die natuursteen van nature uitstraalt.


Of uw voorkeur nu uitgaat naar rustiek travertin, klassiek marmer, of denkt u meer aan strakke wandstrips van Braziliaanse leisteen… alles is mogelijk. Met marmer en travertin zijn fantastische kleurcombinaties mogelijk. Wilt u wel de tekening van een marmer maar de eigenschappen van een hardsteen? Kijk dan eens naar onze collectie Turkse wand (en vloer) tegels.

Alles is mogelijk…uw fantasie is de enige grens..
Smaken verschillen.
Steensoorten uiteraard ook. Toch bieden wij voor iedere smaak een brede keuze. Ook tonen wij u wat bijvoorbeeld een;voegbreedte doet met de uitstraling van uw vloer… Door te spelen met kleur en breedte van de voeg en de grootte van de tegel bereikt u een compleet ander effect! Ook zult u verbaasd staan over sommige combinaties.
Of de steensoort nu uit Turkije, Brazilië, Frankrijk of Spanje komt…ze zijn eigenlijk allemaal even mooi…


Stap in de betoverende wereld van natuursteen!