opc_loader

Wensenlijst

info@borgmanvandijk.nl

Black Berry Leisteen / Absolute Black 60x60x1 cm

Black Berry Leisteen 60x60x1 cm

  • prachtige antraciet gekleurde leisteen uit Brazilie
  • wordt ook wel Mustang Absolute Black / Black Berry Slate genoemd
  • uitgeselecteerd op vlakheid en donkere kleur
  • zuur bestendig (bevat geen kalk)
  • door en door dezelfde kleur.
  • strak gezaagde randafwerking
  • zeer geschikt voor zowel een moderne als een landelijke inrichting
  • Black Berry leisteen verwerken met een sneldrogende lijm 
27,95

Prijseenheid:

  • Per M2 incl. BTW
Onverwacht afhalen is helaas niet mogelijk...
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Black Berry Leisteen 60x60x1 cm 

Een zeer mooie antraciet gekleurde leisteen afkomstig uit Brazilië. Black Berry wordt ook wel Braziliaanse leisteen, Black Slate, Montauk of Absolute Black genoemd. Het is de donkerste Braziliaanse Leisteen die te verkrijgen is. In tegenstelling tot de Mustang Black Slate leisteen, is de Black Berry gladder van structuur. De tegel oogt daardoor strakker. De Black Berry leisteen is een tint donkerder dan de Mustang Black Slate leisteen en heeft minder nuanceverschil. Door de goede prijs/kwaliteitverhouding is Black Berry leisteen een populaire steensoort op de Nederlandse natuursteenmarkt.
De Black Berry leisteen is erg comfortabel in het onderhoud en om op te leven. Het schoonmaken, beschermen en onderhouden van deze tegel kan op diverse manieren worden uitgevoerd en is afhankelijk van de plaats waar de Black Berry leisteen wordt verwerkt. Indien de Black Berry in een natte ruimte b.v. badkamer en toilet wordt verwerkt, wordt deze uiteraard anders behandeld dan wanneer de tegel in een drogere huis of slaapkamer wordt gebruikt.
De Black Berry leisteen of Mustang leisteen Absolute Black tegels kunt u extra beschermen door deze kleurloos of kleurverdiepend te impregneren. Na het impregneren is de vloer klaar voor gebruik. Black Berry leisteen kunt u het beste onderhouden met een geschikte (oliehoudende) zeep. Dit zorgt voor een goede en verdere voeding van de tegel.

Beoordelingen ()
Black Berry Leisteen / Absolute Black 60x60x1 cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Black Berry Leisteen / Absolute Black 60x60x1 cm


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Levering

Afhaalbestellingen minimaal 1 werkdag vooraf bestellen. U wordt dan gebeld om een afhaalafspraak in te plannen. (i.v.m. huidige drukte kunnen wij afhalen voor dezelfde week niet garanderen.)

Levering via de trailer: bezorgtijd 3-8 werkdagen. (mits op voorraad)